Herbalife Nutrition voor een gezondere en actievere levensstijl

Wil je gezondere en actievere levensstijl? Coaching en actief volgens de Herbalife methode richt zich op er goed uitzien en je goed voelen. Dit motto is vervlochten door alle diensten die wij aanbieden. Zo geven wij al ruim 18 jaar advies over goede voeding en helpen wij mensen met een gezonde actieve levensstijl. Dit doen wij door een gezond ontbijt te promoten en je via 1-op-1 persoonlijk advies te voorzien van een gewichtsbeheersing programma op maat. Wist je dat dit programma zich op vier doelen kan richten? Dit zijn namelijk afslanken, aankomen, gewicht behouden en actieve levensstijl. Wat je doel ook is je kunt altijd bij ons terecht voor advies volgens de Herbalife methode. Dit is een methode, die al ruim 40 jaar effectief werkt en de programma’s zijn al in meer dan 90 landen wereldwijd een enorm succes. Bij ons ben je verzekerd van uitgebreide begeleiding en is het advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Meer weten over Herbalife of Herbalife member worden? Neem dan contact met ons op!

Herbalife richt zich op voeding en huid

Op zoek naar specialisten in het vak die innovatieve voedingsproducten hoog in het vaandel hebben staan? Met onze achtergrond als chef-kok en hoofdverpleegkundige vinden wij het fijn om mensen op een gezonde en juiste manier te helpen om hun gewicht te bereiken en te beheersen. Onze passies komen dus echt samen in Herbalife. Daarnaast hebben wij ons ook verdiept in huidverbetering. Als Herbalife Skin specialist helpen wij jou graag op een goede manier voor je huid te zorgen. Met de kennis dat we allemaal ouder worden maar er toch jong uit willen blijven zien bieden we een compleet pakket aan. Dit pakket bestaat uit voeding voor zowel de binnen- als buitenkant van je lichaam. Hierin zie je ook meteen weer ons motto terug: ‘Er goed uitzien en je goed voelen!’ Maak gelijk een afspraak voor een consult en streef met ons dit motto na.

Herbalife

Advies voor atleten volgens de Herbalife methode

Ben je een atleet die optimaal wil presteren? Of wil je meer weten over welke voeding je het beste kan eten als sporten? Ook hiervoor kun je bij ons als voedingscoach in Julianadorp terecht. We gaan persoonlijk met jou in gesprek en stellen doelen op die jij graag wilt bereiken. Daarna wordt er een op maat gemaakt schema opgesteld die is afgestemd op jouw sportroutine. Eiwitten zijn als sporten natuurlijk erg belangrijk. Daarbij denk je al snel aan eiwitten op zuivelbasis maar ook voor een plantaardig eetpatroon kun je bij ons terecht. Maak direct een afspraak voor een op maat gemaakt plan!

Menu

Deze website wordt beheerd door Herbalife Nutrition Member: Rob Bartels & Liesbeth Bartels-Sablerolle

BENT U AL KLANT?

Uw persoonlijke 1-op-1 relatie met uw eigen Member is essentieel bij het bereiken van uw doelen. Als Rob Bartels & Liesbeth Bartels-Sablerolle niet uw eigen Member is moedigen wij u aan om uw producten te kopen bij uw eigen Member.

Klik hier om door te gaan naar de webshop 

BENT U AL HERBALIFE NUTRITION MEMBER?

Om producten te kopen via uw eigen Membership en te genieten van alle voordelen gaat u naar herbalife.nl

© 2024 Iris Body & Skin Care | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs