Mag iedereen bestellen op www.irisbodyskincare.nl

Nee, www.irisbodyskincare.nl is uitsluitend bedoeld voor consumenten.
Indien je zelfs member bent, moet je op de Herbalife member Nutrition  website www.myhebalife.nl  jouw bestelling doen.

Hoe snel wordt mijn Herbalife bestelling geleverd?

Indien je op werkdagen jouw bestelling plaatst en de betaling ook dezelfde dag door ons ontvangen is, dan komt jouw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen bij jouw binnen.
Door omstandigheden kan er iets vertraging plaatsvinden.

Ik heb vragen over producten en/of ik wil begeleiding, hoe werkt dat?

Natuurlijk helpen wij jouw graag met het bereiken van jouw streef gewicht! Wij hebben een begeleidingsprogramma waarmee wij jouw via telefoon, app, sms en/of mail een goede ondersteuning kunnen geven om jouw doelen te kunnen behalen.

Ik wil absoluut GEEN begeleiding, kan dat?

Jouw resultaat is ons belang, daarom sturen we je verschillende mails en nemen we telefonisch contact met je op wanneer je de eerste bestelling geplaatst hebt! Wanneer je geen mails en begeleiding van ons wilt ontvangen, kun je dit aangeven.

Wat is Herbalife en hoe werkt het?

Herbalife Nutrition voedt je lichaam. Dat wil zeggen, je lichaam krijgt alles wat het aan voedingstoffen nodig heef in de juiste verhouding. Als jij je gewicht wilt beheersen is het belangrijk om voldoende van de Herbalife Formula 1 poeder te gebruiken. Voor elke shake/smoothie zijn 2 volle eetlepels poeder in minimaal 250 ml noodzakelijk. Wie de shakes niet sterk genoeg maakt(dus met minder Herbalife poeder) gaat zijn lichaam uithongeren. Je hebt automatisch meer honger en dat zal het echt moeilijk maken om je gewicht te beheersen en bovendien ontstaat het jojo-effect als gevolg hiervan.

Wat is de houdbaarheidsdatum van de Herbalife producten?

De houdbaarheidsdatum van de Herbalife Nutrition  producten varieert per product. Maar je bent verzekerd van de langst mogelijke houdbaarheid tot 24 maanden. Wij bestellen rechtstreeks bij het Herbalife Nutrition distributiecentra, daardoor zijn alle producten lang houdbaar.

Is het herbalife programma getest?

Jazeker!!
Het Herbalife programma is in Amerika en Engeland uitgebreid klinisch getest. Alle studies hebben uitgewezen dat de Herbalife Nutrition producten veilig en effectief zijn op zowel korte als lange termijn. Iedere partij Herbalife Nutrition  producten worden gecontroleerd voordat deze verzonden wordt naar één van de wereldwijde distributiecentra.

Val ik af door gewoon zo min mogelijk te eten?

Nee, het Herbalife Nutrition programma moedigt de gebruikers juist aan om 3 hoofdmaaltijden per dag te gebruiken. Twee normale maaltijden(advies ontbijt + lunch of diner) worden vervangen door onze uitgebalanceerde voedzame shake, de derde maaltijd is naar eigen keuze. Diëten die adviseren om een maaltijd te laten vervallen, stimuleren ongezond en slechte eetgewoontes.

Wat moet ik doen als ik mijn streefgewicht bereikt heb?

Natuurlijk ben je nu verantwoordelijk voor het behoud van uw nieuwe omvang en figuur. Het is heel gemakkelijk, je gaat dan over op het onderhoudsprogramma. Blijf bewegen en ga door met een uitgebalanceerd en gezonde voeding. Hou het bij één maaltijd vervangende Formula 1 shake en blijf de supplementen gebruiken waar jij je goed bij voelt.

DE HERBALIFE NUTRITION 30-DAGEN-NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

Voor alle producten geldt de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Hiermee overtreffen we ruimschoots de door het Burgerlijk wetboek voorgeschreven mogelijkheid om de koopovereenkomst binnen 7 dagen te ontbinden en we overtreffen hiermee ook de zogenaamde afkoelingsperiode van 14 dagen, waarin je het product ongebruikt kunt retourneren. Indien je van deze garantie gebruik wenst te maken dien je binnen 30 dage na ontvangstdatum zelf voor eigen rekening zorg te dragen voor de retournering van de producten.

De niet goed geld terug procedure;

De Herbalife Nutrition  producten die je vergoed wilt zien, moet je voor eigen rekening terugsturen, anders kunnen wij deze niet vergoeden. Je kunt ervoor kiezen om de producten in dat geval verzekerd terug sturen, zodat je altijd kunt aantonen dat de producten ook daadwerkelijk verzonden zijn.

Om je retour te melden dien je een zogenaamd retourformulier in te vullen en te ondertekenen, deze kun je opvragen via info@irisbodyskincare.nl.

Je kunt het ingevulde en ondertekende formulier daarna bij de verzending bijsluiten.

Jouw aankoopbedrag inclusief eventueel betaalde heen-verzendkosten, zal binnen 14 dagen na ontvangst van het retourformulier + geretourneerde producten worden terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als je hebt gebruikt of na overleg met jouw op jouw bank- of girorekening worden bijgeschreven. De terugbetaling is kosteloos.

Vragen, klachten of opmerkingen

Je kunt ons voor vragen, klachten en opmerkingen bereiken op werkdagen van 10:00 tot 16:00 onder telefoonnummer 06-42221452. Ook kunt je ons 24 uur per dag een vraag stellen via ons mailadres  info@irisbodyskincare.com . In het geval je vragen of klachten heeft over de producten van Herbalife dan zullen jouw vragen en/of klachten door ons aan Herbalife International (Netherlands) B.V. worden voorgelegd. Zodra wij van Herbalife International een reactie hebben ontvangen, zullen wij je zo spoedig mogelijk van de inhoud daarvan op de hoogte stellen.

Menu

Deze website wordt beheerd door Herbalife Nutrition Member: Rob Bartels & Liesbeth Bartels-Sablerolle

BENT U AL KLANT?

Uw persoonlijke 1-op-1 relatie met uw eigen Member is essentieel bij het bereiken van uw doelen. Als Rob Bartels & Liesbeth Bartels-Sablerolle niet uw eigen Member is moedigen wij u aan om uw producten te kopen bij uw eigen Member.

Klik hier om door te gaan naar de webshop 

BENT U AL HERBALIFE NUTRITION MEMBER?

Om producten te kopen via uw eigen Membership en te genieten van alle voordelen gaat u naar herbalife.nl

© 2024 Iris Body & Skin Care | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs