Hoe werkt Herbalife

Het gewichtsbeheersingsprogramma;
Het Herbalife Nutrition  programma is een maaltijd vervangend programma.
Dit houdt in 2 x per dag een Herbalife Formula 1 shake en 1 x er dag een “normaal”(gezonde) maaltijd.

FORMULA 1 SHAKE; Een shake maak je makkelijk klaar. Dit is een poeder waarvan je 2 grote eetlepels(of maatlepel van Herbalife) mengt met minimaal 250 ml halfvolle of magere melk/sojamelk/amandelmelk /magere(drink) yoghurt/magere kwark/karnemelk/vruchtensap enz!
De shakepoeder is in …. verschillende smaken verkrijgbaar; romige vanille, bananencrème, frisse aardbei, appel kaneel, café latte, cookie crunch, zachte chocolade, witte chocolade en framboos(vrij van gluten, soja en lactose), zomerse bosvruchten en munt&chocolade

ONTBIJT

De belangrijkste maaltijd van de dag is natuurlijk het ontbijt, s’morgens is je verbrandingsmotor leeg en heeft je lichaam nieuwe brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. In de maaltijd vervangende Formula 1 shake zitten alle voedingstoffen die je lichaam nodig heeft. Ontbijttest

Daarnaast in het belangrijk dat je minimaal 2 liter water drinkt.(thee/koffie/(light)frisdrank mogen NIET meegeteld worden) Ten eerste is water een eetlustremmer en door voldoende water te drinken, zul je minder hongergevoel hebben. Ten tweede als je gaat afslanken is het water nog belangrijker, er komen afvalstoffen vrij door het afbreken van het lichaamsvet en door het water kunnen deze beter afgevoerd worden!

LUNCH

Net als het ontbijt maak je een heerlijke shake klaar zoals beschreven, natuurlijk kun je er wat fruit aan toevoegen, zodat je een heerlijke smoothie krijgt!

Ook is het gebruik van supplementen erg belangrijk. De vezel- en kruidentablet of multivezeldrank mogen absoluut niet bij uw bestelling ontbreken. Deze zijn erg belangrijk als aanvulling op de shake, doordat er veel afvalstoffen vrijkomen zijn onze vezelproducten een goede aanvulling. 

DINER

Als avondeten mag je een normale(warme) maaltijd nemen. Het lichaam heeft ook vaste voedsel nodig anders zou het in de war kunnen raken. Wij adviseren daarom ook om NIET alle maaltijden te vervanger door een Formula 1 shake!
Ben je gewend om altijd s’middags warm te eten, kun je natuurlijk de lunch en diner omdraaien.

Natuurlijk mag lichaamsbeweging niet ontbreken, regelmatig bewegen draagt eraan bij dat je spieren soepel blijven en het bevorderd de bloedsomloop. Je spieren verbanden door het bewegen energie en daardoor gaat de stofwisseling omhoog, wat het afslanken bevorderd. Probeer minimaal 4 x per week minimaal 20 minuten te bewegen.
Voorbeelden van een goede lichaamsbeweging zijn; fietsen, stevig wandelen, zwemmen enz.

TUSSENDOORTJES

Wanneer je trekt krijgt mag je een tussendoortje nemen, hou er wel rekening mee dat je MAXIMAAL  2-3 tussendoortjes mag hebben als je op het afslankprogramma zit.

Menu

Deze website wordt beheerd door Herbalife Nutrition Member: Rob Bartels & Liesbeth Bartels-Sablerolle

BENT U AL KLANT?

Uw persoonlijke 1-op-1 relatie met uw eigen Member is essentieel bij het bereiken van uw doelen. Als Rob Bartels & Liesbeth Bartels-Sablerolle niet uw eigen Member is moedigen wij u aan om uw producten te kopen bij uw eigen Member.

Klik hier om door te gaan naar de webshop 

BENT U AL HERBALIFE NUTRITION MEMBER?

Om producten te kopen via uw eigen Membership en te genieten van alle voordelen gaat u naar herbalife.nl

© 2024 Iris Body & Skin Care | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs